Sammanfattning av de senaste dagarna

Jag kan ju inte kalla mig en aktiv bloggerska precis. Men det händer saker hela tiden. Både på jobb och hemma. Och nu när det blivit försommar här i Göteborg, så känner man ju inte för att sitta vid datorn precis.

Igår började vi på ett nytt miniprojekt i vår trädgård. Ser skumt ut va? Vad det ska bli får ni se när det är färdigt!

Igår fick jag för mig att jag skulle sola mina vita ben. Och nä, jag trodde inte solen skulle ta så mycket. Men tji fick jag. Så nu ligger jag inne med värsta brännan på framsidan av underbenen. Nu börjar det göra mindre ont efter två dagar. Hmmm. Så note to self. Nästa år när solen kikar fram. Använd spf 500 eller nåt… Hahahaha! Nåt positivt är i alla fall att jag blir brun när det illröda lagt sig….

Hur är det med er? Allt bra? Skiner solen på er med? ♥

Just nu har The White Plot bland annat bra priser på deras egna lyxiga bäddset.

Det här hade jag absolut inte tackat nej till.

Tänk så gott man hade sovit i dem?

Helt underbart. Idag är det fredag för den här mamman. Jag och gubben ska nämligen med några av våra vänner till Säve flygplats i morgon. Gubben ska nämligen få testa våra vänners bil där. En BMW Alpina med fritt blås. Så det lär nog gå undan. Jag hoppas att jag i alla fall kanske får åka med någon. Hoppas, Hoppas… Fartdåre som man är! Hihi!

Igår blev det tyvärr inget inlägg från mig. Hade en huvudvärk som inte var av denna världen. Så jag fick vackert köra hem o bädda ner mig. Men idag är jag på G igen!

Hur är det med er? Vet ni? Våren är runt knuten. Såg att det skulle bli runt 15 grader i slutet på nästa vecka. Yeah!

Ha en underbar dag!