En förbättring av dina drag med fillersbehandling

När man hör ordet fillers kan man få helt olika bilder och associationer. Detta estetiska ingrepp är något som folk har delade meningar om. För vissa är det fortfarande inte helt accepterat och ganska tabu att ens prata om, medan andra kan vara öppna och näst intill stolta över det. Fillers är en typ av skönhetsbehandling där du förbättrar dina drag i ansiktet med hjälp av en särskild injektion. Det går till exempel att lägga fillers under ögonen för att minska dina mörka ringar ifall de skulle vara tydliga, eller om du bara vill få en mer vaken och fräsch look.

Förbättra dina drag

Förutom att lägga fillers runt ögonen går det även lägga det på näsbenet ifall du skulle ha varit med om en olycka eller bara önskar en annan form. Om du kämpar med en liten dubbelhaka kan fillers i käkbenet hjälpa till, då det ger en allmänt stramare struktur. Käklinjen är också ett populärt område att lägga fillers i eftersom det gör att käkbenet framhävs tydligare. Somliga lägger också lite extra vid kindbenen så att kinderna upplevs mer fylliga. Fillers kan alltså användas på flera olika ställen för att ge ansiktet lite skarpare konturer och framhäva eller förändra de egna ansiktsdragen.

Kunnig personal

Har du väl bestämt dig för att göra ett skönhetsingrepp är det viktigt att du kollar upp vart du ska gå. Det är ditt ansikte det handlar om och det kan gå fel om behandlaren inte har koll på hur ingreppet görs. Om du lägger fillers i läpparna kan du, om det går fel, få knutor i läpparna. Därför är det verkligen viktigt att du går till en bra klinik som är licensierad och som har utbildad och kunnig personal. Ett tips är att gå till olika kliniker för att se vilken som känns bäst för dig innan du bestämmer dig.