Hur man klär dig som Kid Rock

Om du vill klä dig som rockstjärnan Kid Rock finns det några tips som du måste komma ihåg. Även om det kan vara svårt att hitta en komplett kostym, är det tidiga 2000-talets Kid Rock-utseende enkel och lätt att återskapa. Flanellskjorta, t-shirt och en bandana är avgörande för denna look. För resten finns det massor av rockstjärnekostymsatser som du kan köpa för att få utseendet.

Utöver hans musik har Kid Rocks kläder ett utpräglat politiskt budskap. Hans skivomslag har en amerikansk flagga och hans scen är dekorerad med amerikanska symboler. Ett av de bästa sätten att få utseendet är att ta ett tips från Kid Rock själv. Sångaren sålde nästan 30 miljoner skivor över hela världen, vilket gör honom till en av de hårdast arbetande akterna inom rock ’n’ roll. Han har också rekordet för flest sålda konsertbiljetter i Michigan. Han sålde över 150 000 för en 10-nätters serie av utsålda shower på Little Caesars Arena i Detroit. Dessutom har han sålt ut tio föreställningar i rad på DTE Energy Music Theatre i Detroit.

För den mest autentiska looken, försök att bära en skjorta. Lägg sedan till ett par byxor. Ett par jeans med en tröja och en hatt avslutar looken. Att få rätt skjorta är lika viktigt. Kid Rock är en väldigt stilig man, och att bära en klassisk t-shirt och jeans kommer att få dig att se ut som en superstjärna. Men glöm inte att komplettera detta med en bandana.