Egensytt på

 
 
I veckan har jag invigt två egensydda klänningar i det finfina (och stundom regniga) vädret. Det är tur att det är lite variation i alla fall. Nu har jag sommarlov och grundutbildningen på Önnestad är klar, i höst ska jag gå ett påbyggnadsår på distans där alla har ett eget projekt att arbeta med. Vad det blir ska jag berätta mer om så småningom.
 
Postat av: Anonym

Tar du beställning på att sy upp klänning? Ingen stlk sitter som sen ska. För stor här för liten där-problemet...

Madde

2013-06-18 @ 18:58:07
Postat av: yrtott

Känns som att jag spammar din blogg nu, men den rosa klänningen; den ska du ha på dig hela tiden. SÅ vacker klänning, hade jag funnit den hos den lokala butiken hade den hamnat i min ägo om jag så hade behövt bli utan mat i en vecka.

Svar: Blir så glad av dina fina ord!! Tack snälla du.
Ida Nielsen

2013-06-19 @ 00:47:36
Postat av: Anna

Hej Ida!

Anna från klassen här. Jag överlevde vandringen haha! Måste bara säga att du är underbart tjusig i den rosa klänningen. Hade varit kul att ses snart.

Kram Anna

Svar: ANNA! Jag såg din dreamman utanför Willys i veckan! Vilken tur att du överlevde, tänkte på dig under veckan. Är du ledig nån dag? Kom hit då :) Kram!
Ida Nielsen

2013-06-19 @ 12:02:52
Postat av: lisa

fining!

Svar: :) <3
Ida Nielsen

2013-06-22 @ 19:29:53
URL: http://popflickan.blogg.se
Postat av: Anna

Hej Ida!

Sorry för mitt sena svar. Det har varit hektiskt sedan jag skrev till dig. Min mamma fick en hjärtinfarkt i fredags, opererades i Lund och får komma hem idag. Hon har klarat sig bra efter omständigheterna. Så jag ska hämta henne :) hade varit lovely att träffas, måste bara styra upp lite grejer. Sen så! Vi hörs! Kram!

Svar: Usch vad obehagligt. Det låter jättehemskt ju, tur att hon mår ok efter detta i alla fall. Lilla mamma, pyssla om henne ordentligt :) Styr och ställ i lugn och ro, jag är ledig för det mesta, vi får catcha upp lite eller vad ungdomen nu säger..... Kram!!
Ida Nielsen

2013-06-26 @ 11:08:48
Postat av: Alicia

Men WOW! Bägge de här är ju dödens snygga! Så brakfina tyger och modeller.

Svar: haha brakfina<3<3<3
Ida Nielsen

2013-06-27 @ 16:52:43
URL: http://aliciasivert.blogspot.com/

Uttryck dig:

Jag:
Kom ihåg mig då, kom ihåg mig då

E-postadress: (publiceras ej)

Min internetplats:Trackback